Over ArboVita 2018-02-20T16:29:36+00:00

Zakelijk en betrokken

ArboVita is een landelijke gecertificeerde arbodienst. Wij leveren maatwerk met een persoonlijke benadering. Wij zijn uw partner in verzuimbegeleiding. Korte lijnen, korte wachttijden en een netwerk van deskundige professionals.
Het belang van zowel werkgever als werknemer staat bij ons centraal. Wij stellen ons tot doel om een werknemer en werkgever adequaat te adviseren over de kortste route naar werk.

Wij kunnen u adviseren over arbeidsomstandigheden, veiligheid en organisatie van het werk. Hiervoor wij werken wij samen met arbeidsdeskundigen, veiligheidsdeskundigen, mediators, ergonomen, arbeidshygiënisten, re-integratiebureau’s, etc.

ArboVita heeft een unieke samenwerking met Zorgverzekeraar CZ, : Volle Kracht. De kracht van dit concept zit in de combinatie van verzekeringen en verzuimbegeleiding. Door diensten en krachten te bundelen, kunnen we bij dreigend langdurig verzuim direct ingrijpen om uw medewerkers zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Bij Volle Kracht staat het oplossen van een probleem centraal! Kijk ook op www.werkenopvollekracht.nl.

Naast verzuimbegeleiding kunt u bij ArboVita ook terecht voor diverse keuringen, zoals o.a:

Voor een compleet overzicht van onze diensten en producten kijk hier.

Inloggen verzuimbeheer
Account aanvragen
Bel me terug